Стивън Джерард отговори на въпроса дали ще помогне на Ливърпул за титлата


Стивън Джерард отговори на въпроса дали ще помогне на Ливърпул за титлата
Снимка: Getty Images/Guliver

2139 0

Бившият капитан на Ливърпул и настоящ мениджър на Астън Вила - Стивън Джерард говори на пресконференция преди предстоящите два последни мача на "виненочервените" във Висшата лига. 

Естествено, той бе попитан дали ще помогне на "мърсисайдци" да спечелят титлата в Англия, тъй като момчетата на Юрген Клоп изостават от Манчестър Сити с точка преди последните двубои. 

Джерард ще се изправи срещу Гуардиола в неделя, а ако Вила "отскубне" нещо от срещата, то Ливърпул ще грабне титлата в Англия. 

Докато говореше пред журналисти, Стиви Джи беше провокиран от репортер, като му се каза, че в последните две срещи опонентите на отбора имат много повече за какво да играят, отколкото те, а специалистът не се съгласи: 

"Аз не участвам в изпадане или титла, нали? Аз съм мениджър на Астън Вила. Това са три важни точки. Ще имаме пълен стадион, имаме 20 000 души в списъка с чакащи, за да дойдат да гледат отбора, така че моята отговорност е да спечеля и двата мача. Искаме два позитивни резултата. Искаме да завършим възможно най-силно и искаме да подобрим позицията си в лигата. Очевидно това ще са две различни предизвикателства, знаем това, едното ще е за върха на лигата, а другото е в дъното. Трябва да се подготвим и за двете по най-добрия начин, по който можем. Те идват в кратък период от време, така че всички мои играчи трябва да са готови."

А ето и най-добрите 11, които Жозе Моуриньо е водил.

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от Левски

Рекордният трансфер на Левски и Сираков: Искаха 20 млн., а Гонзо стана историческа издънка

През този зимен трансферен прозорец Левски се раздели с двама от титулярите в нападението си - бразилците Роналдо...

Реклама
Най-четени новини

виж всички