Милан победи расизма и спечели сложно гостуване във вечерта на обратите (ВИДЕО)


Милан победи расизма и спечели сложно гостуване във вечерта на обратите (ВИДЕО)
Снимка: GettyImages

1496 0

Милан победи Удинезе за първи път като гост от есента на 2020 г. насам. "Росонерите" изковаха драматичен успех с 3:2 след два обрата и расистки скандал на стадиона в Удине. 

Менян бе в центъра на вниманието

Победното попадение падна едва в третата минута от добавените шест отвъд редовното време, когато лятното попълнение Окафор се възползва от разбъркване след статично положение и засече отклонената от Оливие Жиру топка. 

Шоуто на терена обаче ще остане на заден план, тъй като преди почивката се разви расистки скандал между феновете на домакина и Майк Менян, приключил със спряна игра и прибрали се в тунела футболисти. В крайна сметка френския национал запази самообладание и успя да продължи срещата, а съотборниците му поведоха чрез Лофтъс-Чийк след половин час игра. В 42' Самарджич изравни. 

След час игра Тувин поведе домакините чрез пълен обрат и имаха преднина в резултата до изравнителното попадение на Йович в 83-ата минута.

Чрез успеха серията от четири шампионатни победи продължи и Милан е трети с 45 точки след 21-а срещи. Фиорентина е с двубой по-малко и 34 пункта на четвърто място. Първи е Интер с 20 срещи и 51 пункта, а с 2 по-малко е Ювентус.

Още: Категоричен Милан укроти Рома и постави под въпрос бъдещето на Жозе Моуриньо в Рома (ВИДЕО)

Пълен "Сан Сиро" изгледа изхвърчането на Милан от Купата на Италия (ВИДЕО)

Бивши футболисти на Челси в основата на безценен успех за Милан в Серия А (ВИДЕО)

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ТЕНИС

Кога и как Григор Димитров спечели 8-цифрена печалба пари в тениса: Периодът, направил го милионер

Първата ракета на България Григор Димитров се радва на отлична форма вече не един и два месеца. Той показва най-добрия...

Реклама
Най-четени новини

виж всички