Ас на Милан е "сигурен нов" в Барселона


Ас на Милан е "сигурен нов" в Барселона
Снимка: GettyImages

1760 0

Ръководството на Барселона продължава упорито да изгражда състава на Шави основно чрез свободни агенти. Според потвърдени информации от две големи испанските медии, трансферните гурута в тима вече са завършили първи входящ трансфер за летния трансферен прозорец, като клубът е подписал с халфа на Милан и Кот д'Ивоар Франк Кесие. 

Поливалентният халф, който е желан от куп отбори, ще пристигне на "Камп Ноу" като свободен агент, тъй като договорът му с "росонерите" изтича в края на настоящата кампания. 

Испанските медии твърдят, че котдивоарецът вече дори е подписал договора си. Новината е разкрита днес от испанската радиостанция Cadena SER, а по-късно потвърдена и от реномираното издание AS.

Очаква се играчът да добави динамика и сигурност в състава като до този момент през сезона изигра 29 мача за Милан и се отчете с шест гола и една асистенция. Въпреки изобилието на Барселона в халфовата линия, в лицето на Серхио Бускетс, Френки де Йонг, Педри, Гави и Нико, Шави търси гъвкавост. Именно от Кесие се очаква да помогне за затвърждаването на амбициите на новия наставник.

След като започва от младежката академия на котдивоарския Стела, Кесие прекарва цялата си професионална кариера в Италия. Подписва с Аталанта през 2014 г., а три години по-късно преминава първоначално под наем в Милан като '' наемът '' продължава вече пет години. За националния отбор на родината си записа 56 мача и 6 гола.

През зимния трансферен пазар Барселона привлече Пиер Емерик Обамеянг без да плаща трансферна сума, а през това лято се очаква на "Камп Ноу" да акостират и още "свободни" играчи, като най-често се говори за дуо от Челси

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ТЕНИС

Стотици милиони: Колосалната точна сума пари, която Григор Димитров е заработил през цялата си кариера

Наскоро най-добрият български тенисист Григор Димитров отбеляза 600 поредни седмици в топ 100. Гришо се сблъска...

Реклама
Най-четени новини

виж всички