Късен автогол ощастливи Милан и Пиоли срещу Фиорентина в Серия А


Късен автогол ощастливи Милан и Пиоли срещу Фиорентина в Серия А
Снимка: Getty Images

1467 0

Италианският шампион Милан успя да победи Фиорентина в мач от 15-ия кръг на Серия А. "Росонерите" стигнаха до успеха с 2:1 след късен автогол пред собствената си публика на "Сан Сиро".

Срещата започна по чудесен начин за "росонерите". Още във втората минута Рафаел Леао овладя по впечатляващ начин пас на Оливие Жиру, навлезе в наказателното поле и реализира. В 28-ата минута обаче резултатът бе изравнен от Антонин Барак за Фиорентина.

Второто полувреме бе доста равностойно, като и двата отбора създаваха шансове, които обаче не успяха да материализират в гол. В 59' гостите имаха претенции за дузпа след фал срещу Джонатан Иконе, но след намеса на ВАР такава не бе отсъдена.

В добавеното време на двубоя Никола Миленкович опита да блокира центриране в наказателното си поле, но не успя да го направи подобаващо, пращайки кълбото в собствената си врата, оформяйки крайното 2:1 за Милан.

Така "росонерите" вече са на втората позиция с актив от 33 пункта, а Фиорентина е на десето място с 19 точки.

Ето какво направи Рома пък в срещата си този кръг.

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ТЕНИС

Кога и как Григор Димитров спечели 8-цифрена печалба пари в тениса: Периодът, направил го милионер

Първата ракета на България Григор Димитров се радва на отлична форма вече не един и два месеца. Той показва най-добрия...

Реклама
Най-четени новини

виж всички