Милан май пак ще сменят треньора си


Милан май пак ще сменят треньора си
Снимка: Getty Images/Guliver

2943 0

Немският всекидневник „Билд“ излезе с информацията, че отборът на Милан отново може да смени своя наставник. „Росонерите“ не са доволни от това, как се представя тимът при настоящия треньор Стефано Пиоли. Според информация от Германия фаворит за поста при „росонерите“ е Ралф Рангник.

Бившият наставник на Щутгарт, РБ Лайпциг и Шалке е познат с качествата си да стабилизира дадени отбори и да подхождо разумно на трансферния пазар. Именно поради тази причина от Милан са готови да му дадат пълна власт в клуба и той да изпълнява ролята на треньор, скаут и спортен директор. Това би означавало, че „росонерите“ ще трябва да се разделят с две от основните си фигури Паоло Малдини и Звонимир Бобан.

Въпреки, че заради моментните си задължения, той може да бъде назначен най-рано през месец юни, се говори, че той може да започне да работи в клуба в сянка още от януари месец и да идентифицира зоните, които имат нужда от промяна. Според „Билд“ Рангник все още не е приел оферта от страна на Милан, но е склонен на преговори. А ето какво решиха Милан и Интер за строежа на нов стадион на мястото на "Сан Сиро".

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от Левски

Рекордният трансфер на Левски и Сираков: Искаха 20 млн., а Гонзо стана историческа издънка

През този зимен трансферен прозорец Левски се раздели с двама от титулярите в нападението си - бразилците Роналдо...

Реклама
Най-четени новини

виж всички