Милан продължава да разочарова, отменен гол, греди и равенство срещу Сасуоло


Милан продължава да разочарова, отменен гол, греди и равенство срещу Сасуоло
Снимка: Getty Images/Guliver

1405 0

Футболният гигант от близкото минало - Милан, продължава да разочарова своите фенове. "Росонерите" изиграха пореден двубой, в който не съумяха да вземат 3-те точки, като за 90 минути на "Сан Сиро" не успяха да си вкарат гол със Сасуоло, за да оформят крайното 0:0.

През първото полувреме домакините бяха по-активният отбор. Въпреки това, първото по-сериозно положение бе на сметката на Франческо Капуто от гостуващия тим. Негов удар обаче премина малко над напречната греда. След тази ситуация всичко по-интересно бе пред вратата на Пеголо. Първо Бонавентура и Чалханоглу се отличиха с пропуски, за да се стигне до 32', когато Тео Ернандес реализира. Попадението на французина обаче бе отменено, след като положението се разгледа от ВАР.

През втората част отново Чалханоглу и Бонавентура пропуснаха страхотни шансове, като този път към тях се присъедини и Пьонтек. В 83-ата минута се стигна до 2-рата най-опасна ситуация след отменения гол. Рафаел Леао, който бе влязъл 5 минути по-рано, нацели напречната греда след прекрасен удар. Само 5 минути по-късно отново Леао разстресе стълба, но този път страничния. Огромен малшанс за португалеца. Това бе и последният шанс за "росонерите". 

След равенството Милан заема 10-ото място с 21 точки от 16 мача, докато Сасуоло е на 13-о с 16 пункта, но и двубой по-малко. За "черно-зелените" предстоят двубой срещу Бреша (18.22) и Наполи (22.12) до края на календарната година. За "росонерите" - сблъсъкът срещу Аталанта (22.12) ще е последен за 2019-та.

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ТЕНИС

Стотици милиони: Колосалната точна сума пари, която Григор Димитров е заработил през цялата си кариера

Наскоро най-добрият български тенисист Григор Димитров отбеляза 600 поредни седмици в топ 100. Гришо се сблъска...

Реклама
Най-четени новини

виж всички