Очертава се размяна на нападатели между топ отборите в Италия


Очертава се размяна на нападатели между топ отборите в Италия
Снимка: Getty Images/Guliver

2152 0

Интересна размяна между нападатели се очертава през зимния трансферен прозорец в Италианската Серия А. Златан Ибрахимович, който се считаше за почти сигурно ново попълнение на Милан сега може да се озове в Наполи. Причината е, че шведът за момента не е отговорил официално на офертата на „росонерите“ и няма никаква официална информация, че се е стигнало до сделка.

В допълнение към това Дженаро Гатузо бе избран за нов наставник на неаполитанци, а Ибрахимович би се радвал да се събере отново с Гатузо, с когото бяха съотборници в Милан в началото на десетилетието. Това оставя Милан в лоша позиция и ако не успеят да подпишат с 38-годишния швед, „росонерите“ може да се насочат към играч именно на Наполи. Става въпрос за Фернандо Йоренте. Бившият нападател на Ювентус и Тотнъм е резерва на „Сан Паоло“, но може да се окаже доста ценен за Милан, които спешно имат нужда от алтернатива на Кжищоф Пьонтек в предни позиции.

Ако „росонерите“ ударят на камък с подписите на двамата, има трети резервен план за Стефано Пиоли и компания. Ето какъв е той.

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ТЕНИС

Турнирът, от който Григор Димитров изкара пари за цял живот: Къде и кога взе милиони с 5 мача?

Тенисът може да бъде доста суров спорт към състезателите, които са ранкирани по-ниско. Много разходи и нетолкова...

Реклама
Най-четени новини

виж всички