Милан избира между двама младоци за наследници на Ибрахимович


Милан избира между двама младоци за наследници на Ибрахимович
Снимка: Getty Images/Guliver

1470 0

Италианският колос Милан със сигурност очаква горещо трансферно лято и „росонерите“ ще бъдат активни по време на летния трансферен прозорец. Спортният директор Паоло Младини ще иска да подсили тима с нови класни играчи в нападение.

Бъдещето на легендата Златан Ибрахимович при „росонерите“ все още е неясно поради доста напредналата възраст на шведа, а младият сърбин Марко Лазетич, който бе единственото зимно попълнение на Милан, се очаква да бъде даден под наем в друг отбор, за да трупа игрови минути. Така единствената опция като централен нападател остава опитният Оливие Жиру, който подобно на Ибра е в напреднала възраст.

Профилът на търсения нападател е той да е млад, но все пак с натрупан опит. Като сигурно ново попълнение се счита Андреа Белоти от Торино, а Дивок Ориги от Ливърпул също се очаква да премине при „росонерите“ като свободен агент.

Играчите, които попадат в този профил, са Джанлука Скамака от Сасуоло и Амин Гуири от Ница. Не е изключено поне един от двамата да се озове на "Сан Сиро" през лятото. По-вероятно е това да е 22-годишният Гуири, който е доста по-евтината опция от Скамака, който е оценяван на 40 млн. евро от Сасуоло.

Засега нищо не е сигурно и Милан ще продължи да търси подходящи опции за атаката си.

Как върви Милан в битката за титлата в Серия А, вижте на посочения линк!

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ТЕНИС

Стотици милиони: Колосалната точна сума пари, която Григор Димитров е заработил през цялата си кариера

Наскоро най-добрият български тенисист Григор Димитров отбеляза 600 поредни седмици в топ 100. Гришо се сблъска...

Реклама
Най-четени новини

виж всички