Милан - Интер по ТВ: Къде да гледаме 1/2-финала за Купата на Италия


Милан - Интер по ТВ: Къде да гледаме 1/2-финала за Купата на Италия
Снимка: Getty Images

2812 0

Два от основните претенденти за спечелването на титлата в Серия А през този сезон, но и по-важното - два от най-големите съперници в италианския футбол - градските врагове Милан и Интер, се изправят един срещу друг в безмилостен сблъсък.

Дуелът между миланските грандове е от полуфиналите за Купата на Италия. Изходът ще бъде ясен след изиграването и на двете срещи. Другият полуфинал пък противопоставя Ювентус и Фиорентина.

За да си осигури участие на тази фаза, италианският шампион Интер преодоля два съперника. Първият бе Емполи и успехът дойде изненадващо трудно - с 3:2, след като Ранокиа изравни за "нерадзурите" в последните секунди от редовното време, а в продълженията Сенси донесе крайния успех (104'). Рома бе отборът, отстранен на 1/4-финалите.

Милан също не успя да се справи в редовното време с първия си опонент, след като завърши при 1:1 срещу Дженоа. В продълженията обаче Леао и Салемакерс класираха тима към четвъртфиналите, където пък сломен бе Лацио с разгромното 4:0.

Милан и Интер излизат в първия си от двата мача за Купата. Сблъсъкът на "Сан Сиро" ще започне в 22:00 часа българско време и ще бъде предаван пряко по Макс спорт 3. Ще можете да следите Милан - Интер НА ЖИВО в SportLive.bg.

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ТЕНИС

Турнирът, от който Григор Димитров изкара пари за цял живот: Къде и кога взе милиони с 5 мача?

Тенисът може да бъде доста суров спорт към състезателите, които са ранкирани по-ниско. Много разходи и нетолкова...

Реклама
Най-четени новини

виж всички