40-годишният Златан Ибрахимович обяви при какво условие ще сложи край на кариерата си


40-годишният Златан Ибрахимович обяви при какво условие ще сложи край на кариерата си
Снимка: Getty Images

2043 0

Неостаряващата звезда на Милан Златан Ибрахимович се зарече да не слага край на своята славна кариера, докато не спечели нещо с "росонерите". През 2011 година той вдигна Скудетото с отбора, а след това и Суперкупата на Италия, но след 2019 г., когато шведът се завърна в Милано, клубът не може да се похвали с трофей.

През настоящия сезон 2021/22 Милан определено е в борбата за титлата в Серия А, макар и да отстъпи първото място на Наполи през отминалия уикенд. Футболистите на Стефано Пиоли са на второ място с 57 точки, колкото имат и "небесносините", а двата тима се изправят един срещу друг в края на тази седмица (6 март)! "Червено-черните" имат своите шансове и за Купата на Италия, където ги очакват два 1/2-финални сблъсъка с Интер, първият от които е утре, 1 март...

"Моето бъдеще е футболът, моят свят е футболът. Разочарован съм, че не мога да играя в момента, наистина ме боли от това, особено когато отборът играе добре", каза контузеният Ибра пред италианските журналисти и добави:

"Искам да съм на терена и да помагам на отбора. Постигнахме доста, откакто се завърнах и сега ни липсва само едно - трофей. Ще се борим, за да изпълним целта си, аз няма да се откажа, докато не спечеля нещо с този отбор на Милан!".

ВИЖТЕ ОЩЕ: Бившият треньор на Рома се измъкна от ада в Украйна, а жена му се нахвърли словесно на Русия!

 

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ТЕНИС

Турнирът, от който Григор Димитров изкара пари за цял живот: Къде и кога взе милиони с 5 мача?

Тенисът може да бъде доста суров спорт към състезателите, които са ранкирани по-ниско. Много разходи и нетолкова...

Реклама
Най-четени новини

виж всички