Маурицио Сари възропта срещу върнатите точки на Ювентус и призова за оставки


Маурицио Сари възропта срещу върнатите точки на Ювентус и призова за оставки
Снимка: Getty Images

1152 0

Наставникът на Лацио Маурицио Сари коментира връщането на отнетите 15 точки на бившия му отбор Ювентус. Това може да помогне на "бианконерите" да изместят Лацио от второто място, който в събота загуби от Торино.

"Някой трябва да си подаде оставката"

"От правна гледна точка нямам необходимите познания, за да мога да дам мнение. От спортна гледна точка първенството е изкривено. Месеци наред имаше класиране, сега е различно и може да се отвърне. Надявам се някой в спортното правосъдие да има добрия вкус да подаде оставка", заяви Сари след двубоя с Торино.

Сари е недоволен от съдийството срещу Торино

"Съдийството оказа влияние", каза Сари на пресконференцията си след мача. "Дузпата за Хисай е чиста, голът на Торино идва от вкарване на метри от терена. Това повлия на играта. Чудя се как 7 души не са видели тези неща. Момчетата бяха добри, имаше риск да бъдат намалени до 9 или 10 души с тези рефери. Но тогава трябва да оценим себе си. Избрахме тази седмица да работим здраво и да натиснем газта за финала на сезона. Вместо това бяхме лишени от блясъка, който заслужавахме". Междувременно пък отмениха наказанието на Ромелу Лукаку и той ще е на линия за реванша от полуфиналите за Купата срещу Ювентус.

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ЦСКА

"Тайни от бг елита": Фаетон от ЦСКА крие "младежка грешка", която за малко да му провали кариерата

"Тайни от бг елита" е новата рубрика, с която екипът на SportLive.bg ще запознава своите читатели с любопитни...

Реклама
Най-четени новини

виж всички