Трамвай премаза колата на Имобиле, играчът пристигнал окървавен в болница (СНИМКА)


Трамвай премаза колата на Имобиле, играчът пристигнал окървавен в болница (СНИМКА)
Снимка: Getty Images

5430 0

Атакуващият футболист на Лацио Чиро Имобиле е бил отведен до болница, след като неговата кола се е сблъскала с трамвай в Рим рано сутринта в неделя (16-и април). За щастие, италианецът е имал късмет и е в добро състояние.

Само няколко дни, след като помогна на римските "орли" да победят Специя чрез гол от дузпа, той участва в неприятния инцидент. Както можете да видите от снимката по-долу в материала, цялата предна част на колата му е смачкана.

Той все пак е излязъл веднага след инцидента. Самият Имобиле споделя, че всъщност трамваят е минал на червен сигнал от светофара, заради което се е стигнало и до сблъсъка:

"Трамваят мина на червено. За голям късмет, съм добре, само ръцете ме болят малко" - споделя 33-годишният нападател на Лацио пред AGTW.

Играчът и дъщерите му са отведени в болница, но никой от тях не е сериозно наранен, въпреки че от Corriere dello Sport информират, че ръката на футболиста е била окървавена, както и че може и да има фрактура на рамото.

Свидетел споделя пред AGTW: "Видях колата и след това катастрофата, много хора имаше в трамвая, шофьорът, имаше хора и на земята". От Gazzetta dello Sport съобщават, че имало още няколко коли, които били замесени, както и че пътниците от трамвая не могат да кажат със сигурност дали той е минал на червено.

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ТЕНИС

Кога и как Григор Димитров спечели 8-цифрена печалба пари в тениса: Периодът, направил го милионер

Първата ракета на България Григор Димитров се радва на отлична форма вече не един и два месеца. Той показва най-добрия...

Реклама
Най-четени новини

виж всички