Маурицио Сари коментира спекулациите за неговото уволнение


Маурицио Сари коментира спекулациите за неговото уволнение
Снимка: Gulliver/GettyImages

1726 0

Мениджърът на Ювентус Маурицио Сари коментира напрежението, което среща в тима на „бианконерите“ след двете поредни поражения като гост на неговия тим в Серия А. Италианският шампион загуби първото място в класирането, след като загуби от Верона с 1:2 в последния кръг на Калчото, а две седмици по-рано допусна поражение от Наполи на „Сан Паоло“ със същия резултат.

61-годишният наставник обаче не е изненадан от случващото се и казва, че не чувства напрежение, тъй като неговият тим остава в битката за всички трофеи. „Нормално е моята работа постоянно да се следи под лупа. Февруари месец е и се борим във всеки един турнир, което е и нашата цел. Ясно е, че имахме лош мач, но с външни, а не с вътрешни последствия. Отборът тренира интензивно. Нивото на тренировки бе повишено и групата успя да се адаптира към новите изисквания. Дълбочината в състава дава възможност за различни формации и промяна на схемата, когато това е необходимо“ казва италианският специалист.

Сари пое Ювентус през лятото на 2019-та година, след като напусна Челси, но двете загуби от Наполи и Верона създадоха спекулации за неговото бъдеще. Ето кой се счита за основен претендент да наследи италианеца начело на „старата госпожа“.

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от Левски

Рекордният трансфер на Левски и Сираков: Искаха 20 млн., а Гонзо стана историческа издънка

През този зимен трансферен прозорец Левски се раздели с двама от титулярите в нападението си - бразилците Роналдо...

Реклама
Най-четени новини

виж всички