Ювентус преподписа с една от основните си фигури


Ювентус преподписа с една от основните си фигури
Снимка: Guliver/GettyImages

1718 0

Вратарят на Ювентус Войчех Шчесни преподписа с клуба, като новото му споразумение е до 2024 година, информираха "бианконерите". Полският национал пристигна в Торино през 2017 от Арсенал като резервен вариант на клубната легенда Джанлуиджи Буфон, но в момента е тирулярният страж на тима.

"Този нов подпис показва доверието на клуба към мен. Много съм щастлив и ще се опитам да дам всичко най-добро от себе си. Ще бъда тук още четири години и искам да спечеля още трофеи, искам да спечеля всичко. Трябва да полагаш усилия, да тичаш и да се жертваш, за да постигнеш тази цел, която съм си поставил, но която е и на клуба“, каза той.

Шчесни се присъедини към клуба след двугодишен престой под наем в Рома и изигра 84 мача, печелейки две титли на Серия А, една Купа на страната и една Суперкупа. Хегемонията на „Старата госпожа“, която е в серия от осем поредни титли на първенството, е под заплаха през тази кампания, като тимът изостава от лидера Интер по голова разлика, докато третият Лацио е на точка зад водачите.

По-рано пък се появи информация, че звездата на Ювентус Кристиано Роналдо е изключително гневен в последната седмица - ето каква е причината.

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от Левски

Рекордният трансфер на Левски и Сираков: Искаха 20 млн., а Гонзо стана историческа издънка

През този зимен трансферен прозорец Левски се раздели с двама от титулярите в нападението си - бразилците Роналдо...

Реклама
Най-четени новини

виж всички