В Ювентус взимат мерки, вече има шестима играчи, които са пред изгонване


В Ювентус взимат мерки, вече има шестима играчи, които са пред изгонване
Снимка: Guliver/GettYImages

3036 0

Ювентус има доста сложен сезон, след като близо десетилетие се наслаждаваше на тотална диминация в Серия А, то тази година има сериозна конкуренция в лицето на Интер и Лацио. Двата отбора сериозно притискат "бианконерите", а пък звездата на тима Кристиано Роналдо не е никак щастлив от случващото се.

"Старата госпожа" има вече списък с играчи, с които може да се раздели в края на сезона, ако не подобрят представянето си. Клубният президент Андриа Аниели е решил да поеме нещата в свои ръце, като е имал няколко срещи със спортното ръководство, както и с наставника Маурицио Сари. Целта му е била да научи информацията от първа ръка.

Той е присъствал на тренировъчните игрища заедно с Фабио Паратичи и Павел Недвед, за да  завършат списъка с играчи, които да следят изкъсо до края на сезона. Според информациите в този списък са: Миралем Пянич, Блез Матюиди, Федерико Бернардески, Алекс Сандро и Гонзало Игуаин. Тези шестима играчи, както и целия състав, е бил предупреден за голямото значение на идните срещи, а първият по-важен тест е полуфинала срещу Милан за Купата.

А с коя от основните си фигури Ювентус преподписа - вижте в този материал.

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ТЕНИС

Турнирът, от който Григор Димитров изкара пари за цял живот: Къде и кога взе милиони с 5 мача?

Тенисът може да бъде доста суров спорт към състезателите, които са ранкирани по-ниско. Много разходи и нетолкова...

Реклама
Най-четени новини

виж всички