Босът на Наполи за Сари: Разгневи ме с вулгарно извинение, предаде ме


Босът на Наполи за Сари: Разгневи ме с вулгарно извинение, предаде ме
Снимка: Getty Images/Guliver

1197 0

В сряда ни очаква исторически и напрегнат финал за Купата на Италия. В двубоя един срещу друг ще се изправят Наполи и Ювентус, като съперничеството между тези два отбора е огромно. Дни преди срещата се породи и известно напрежение между боса на Наполи Аурелио Де Лаурентис и наставника на Юве Маурицио Сари.

Според Де Лаурентис, Сари, който прекара 3 години в Наполи, го е предал. "Разгневи ме вулгарното извинение свързано с парите. Той ме принуди да търся друг треньор, а му оставаха две години от договора. През февруари 2018 той ме покани на обяд в дома си в Тоскана. Никога не говори за напускаме. До деня на последния ни мач не каза нищо, което създаде несигурност", каза Де Лаурентис.

"Не знам дали привличането на Анчелоти бе правилен ход. След първия сезон трябваше да кажа "Карло, за мен не сте подходящи за вида футбол, който искат феновете в Неапол. Ние сме приятели, но футболът тук е друго нещо. По-добре да се разделим. Помолих Дженаро Гатузо да се върнем към системата 4-3-3, която прилагаше Сари. Знаех, че ще загубим 3-4 мача. Той обаче загуби по-малко. Карло е посланик, а Рино е вой". Вместо това аз отново сбърках", призна босът на Наполи. А за какъв проблем в Ювентус призна Маурицио Сари - може да видите в този материал.

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ТЕНИС

Кога и как Григор Димитров спечели 8-цифрена печалба пари в тениса: Периодът, направил го милионер

Първата ракета на България Григор Димитров се радва на отлична форма вече не един и два месеца. Той показва най-добрия...

Реклама
Най-четени новини

виж всички