Бонучи защити Роналдо: И най-великите пропускат (ВИДЕО)


Бонучи защити Роналдо: И най-великите пропускат (ВИДЕО)
Снимка: Guliver/GettyImages

1205 0

Леонардо Бонучи защити своя съотборник Кристиано Роналдо, който пропусна дузпа за Ювентус в полуфинала за Купата срещу Милан. Бианконерите" отстраниха Милан след равенство 0:0 в Торино в мач-реванш от 1/2-финалите на надпреварата, благодарение на гол на чужд терен в първия мач в Милано (1:1). След четвърт част игра обаче португалецът изпусна шанса да се разпише от дузпа.

"Дори и най-великите пропускат, а Кристиано винаги е важен за нас. Той увеличава напрежението в защитниците в противниковия отбор. Имаше лош късмет днес, а и Донарума се справи добре. Ще видим велик Ювентус и велик Роналдо отново", заяви Бонучи след двубоя.

"Най-важното е, че се класирахме на финала. Изпитваме странни емоции, беше трудно, започнахме добре, но после ни липсваше нещо. Милан се справи много добре, въпреки че бяха с 10 души", допълни бранителят. Ювентус е един от трите отбора, които има шанс за требъл - ето повече подробности.

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ТЕНИС

Кога и как Григор Димитров спечели 8-цифрена печалба пари в тениса: Периодът, направил го милионер

Първата ракета на България Григор Димитров се радва на отлична форма вече не един и два месеца. Той показва най-добрия...

Реклама
Най-четени новини

виж всички