Чудесни новини за Милан преди дербито с Интер


Чудесни новини за Милан преди дербито с Интер
Снимка: Getty Images/Guliver

2464 0

Отборът на Милан получи чудесни новини преди градското дерби срещу Интер от Серия А утре вечер. Очаква се нападателят на отбора Златан Ибрахимович да бъде здрав за двубоя срещу „нерадзурите“. Новината бе съобщена от треньора на Милан Стефано Пиоли.

38-годишният швед кара своя втори период с червено-черната фланелка. Ибрахимович пропусна равенството на Милан срещу Верона в миналия кръг, като липсата му в атака се усети. Шведът бе болен през миналата седмица, но по всичко личи, че вече няма проблеми относно неговото здраве и той ще играе срещу един от бившите си отбори. „Днес той тренираше с отбора и ако няма някакви усложнения, ще бъде на линия утре. Той мина през индивидуална тренировъчна програма“, каза Стефано Пиоли.

Милан се намира на 9-тото място в Серия А, на 19 точки от утрешния си съперник Интер, който е 2-ри в класирането. Откакто Ибрахимович дойде като свободен агент при „росонерите“ през миналия месец обаче, Милан не е допуснал загуба. А ето кой футболист на Интер се очаква да пропусне двубоя.

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ТЕНИС

Турнирът, от който Григор Димитров изкара пари за цял живот: Къде и кога взе милиони с 5 мача?

Тенисът може да бъде доста суров спорт към състезателите, които са ранкирани по-ниско. Много разходи и нетолкова...

Реклама
Най-четени новини

виж всички