Легенда на Ювентус и още трима треньори се спрягат за заместник на Сари


Легенда на Ювентус и още трима треньори се спрягат за заместник на Сари
Снимка: Getty Images/Guliver

1155 0

Година по-късно Ювентус отново е в търсене на нов треньор. По-рано днес италианският шампион официално обяви, че се разделя с Маурицио Сари след отпадането от Шампионска лига от Лион на осминафиналите.

Според Tuttosport има трима кандидати за мястото на Сари. Това са Зинедин Зидан, Маурисио Почетино и Симоне Индзаги. Почетино е определян като фаворит за заместник на Сари.

Аржентинският специалист е свободен, след като през миналата година бе уволнен от Тотнъм. Според информацията на Sportitalia, от Ювентус вече са установили контакт с Почетино и са разговаряли с него за възможността той да поеме отбора.

Sky Sport Italia допълва, че вариант е бившият полузащитник на Ювентус и Италия Андреа Пирло. На 30 юли 41-годишният Пирло стана треньор на младежкия тим на Ювентус. На този етап Симоне Индзаги изглежда като най-малко вероятният кандидат за треньорския пост, след като от Лацио искат да го задържат с нов договор. Преди около година пък се появи информация, че Зидан е отказал на Юве още преди да се върне в Реал Мадрид. А Кристиано Роналдо подобри 94-годишен рекорд с 2-та гола срещу Олимпик Лион.

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от Левски

Рекордният трансфер на Левски и Сираков: Искаха 20 млн., а Гонзо стана историческа издънка

През този зимен трансферен прозорец Левски се раздели с двама от титулярите в нападението си - бразилците Роналдо...

Реклама
Най-четени новини

виж всички