Лацио - Рома по ТВ: Къде да гледаме дербито от Серия А?


Лацио - Рома по ТВ: Къде да гледаме дербито от Серия А?
Снимка: Getty Images

1503 0

Разделени само от две точки и две места в класирането на Серия А, столичните съперници Лацио и Рома се сблъскват на "Стадио Олимпико" в неделя вечер.

180-ото "Derby della Capitale" посреща "небесносините", които отпаднаха от Европа в средата на седмицата  и ще опитат да защитят третото си място, без да позволят на отбора на Жозе Моуриньо да ги измести. Лацио е трети с 49 точки, докато Рома е на пето място с 51 точки.

Като оставим настрана нещастието в Европа, хората на Маурицио Сари не само победиха лидера Наполи и завършиха наравно с Болоня в последните си два мача в лигата, но загубиха само един от последните си 10, за да се придвижат до третото място в класирането.

Последната победа на Рома като като гост бе през 2016 г. и те ще бъдат мотивирани да сложат край на тази суша в неделя. В допълнение към преодоляването на най-старите си врагове, "джалоросите" се нуждаят от повече ценни точки, тъй като изостават в борбата за топ четири, която се състои от пет клуба, борещи се за три места след почти сигурния шампион Наполи. Дербито на Рим ще може да гледате пряко по Max Sport 3.

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ТЕНИС

Турнирът, от който Григор Димитров изкара пари за цял живот: Къде и кога взе милиони с 5 мача?

Тенисът може да бъде доста суров спорт към състезателите, които са ранкирани по-ниско. Много разходи и нетолкова...

Реклама
Най-четени новини

виж всички