Лацио победи Дженоа в мач със седем гола и продължава да мечтае за Шампионска лига


Лацио победи Дженоа в мач със седем гола и продължава да мечтае за Шампионска лига
Снимка: Getty Images

810 0

Лацио победи Дженоа с 4:3 в мач от 34-ия кръг на италианската Серия А. Хоакин Корея, Чиро Имобиле и Луис Алберто отбелязаха попаденията за "орлите", Адам Марушич си отбеляза автогол, а в края на мача Дженоа можеше и да шокира домакините!

В 30-ата минута Корея откри резултата с прецизен удар, а 13 по-късно Чиро Имобиле покачи на 2:0 от дузпа. В началото на второто полувреме Марушич имаше нещастието да отбележи гол в собствената си врата, но още в следващата минута Луис Алберто отново върна спокойствието на Лацио с гол за 3:1. 

В 56-ата минута Хоакин Корея отбеляза второто си попадение в срещата и направи резултата 4:1. "Орлите" свалиха темпото и това им изигра лоша шега - първо Скамака намали на 4:2 от дузпа в 80-тата минута, а една по-късно Шомуродов също се разписа за 4:3. Все пак отборът на Симоне Индзаги успя да запази преднината си до края на мача!

Със спечелените три точки Лацио остана в борбата за Топ 4 и местата, даващи право на участие в Шампионска лига. "Небесносините" са 6-ти в класирането с актив от 64 точки, а петият Ювентус е с 66! Дженоа пък остана на 13-та позиция с 36 пункта.

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от Левски

Рекордният трансфер на Левски и Сираков: Искаха 20 млн., а Гонзо стана историческа издънка

През този зимен трансферен прозорец Левски се раздели с двама от титулярите в нападението си - бразилците Роналдо...

Реклама
Най-четени новини

виж всички