"Роналдо ми отказа фланелката си и сега искам повече тази на Меси"


"Роналдо ми отказа фланелката си и сега искам повече тази на Меси"
Снимка: Guliver/GettyImages

10123 0

Звездата на Ювентус Кристиано Роналдо отново даде повод да бъде критикуван. Той се е отнесъл разочароващо към нападателя на Кротоне Симеон Нванкво, който след мача между двата тима в Серия А му е поискал фланелката.

"Исках да си разменя фланелката с Кристиано Роналдо, но той даде своята на Педро Перейра, сънародникът му. След това повече ми се прииска да получа фланелките на Левандовски и Меси", заяви нигериецът пред "La Gazzetta dello Sport".

Това не е първият съперников футболист, който се оплаква от неспортменско отношение по този въпрос от португалеца. В края на миналата година защитникът на Ференшварош Марсел Хайстер разкри, че Роналдо му е отказал да си разменят фланелките след мача между двата тима в груповата фаза на Шампионска лига.

"Стори ми се, че Роналдо е малко ядосан. Той просто махна презритено, когато го помолих да си разменим фланелките. Може би е защото не ни вкара гол. Или може би той се ядоса, че му отнех топката, когато дриблираше. Има даже снимка, публикувах я в Instagram, най-хубавото преживяване в живота ми", обясни Хайстер. А ето къде се кани да заиграе Роналдо след края на сезона. 

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ЦСКА

"Тайни от бг елита": Фаетон от ЦСКА крие "младежка грешка", която за малко да му провали кариерата

"Тайни от бг елита" е новата рубрика, с която екипът на SportLive.bg ще запознава своите читатели с любопитни...

Реклама
Най-четени новини

виж всички