Милан спря негативния си период в Серия А


Милан спря негативния си период в Серия А
Снимка: Getty Images/Guliver

1474 0

Тимът на Милан отново се завърна на победния път в Серия А. Миланци се наложиха с 2:0 над борещия се за оцеляване тим на Беневенто след попадения на Хакан Чалханоолу и Тео Ернандес.

Милан отстъпи от второ до пето място във временното класиране след две поредни загуби. Днес обаче футболистите на Стефано Пиоли отново усетиха вкуса на победата в Серия А, докато Беневенто зае място в зоната на изпадащите с равен брой точки с Каляри и Торино. 

Срещата започна отлично за домакините и още в 6-ата минута „росонерите” взеха преднина. Хакан Чалханоглу получи пас в наказателното поле и с техничен удар пласира топката в долния ляв ъгъл на вратата. Победата за Милан подпечата Тео Ернандес с точно изпълнение след час игра. Той бе най-съобразителен в пеналта, след като Златан Ибрахимович отправи топовен шут, а вратарят на гостите изби топката. За щастие на Ернандес коженото кълбо попадна точно в краката му, а той не сгреши.

Така Милан отново се завърна в Топ 4 на италианския елит и вече е втори във временното класиране.

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ТЕНИС

Кога и как Григор Димитров спечели 8-цифрена печалба пари в тениса: Периодът, направил го милионер

Първата ракета на България Григор Димитров се радва на отлична форма вече не един и два месеца. Той показва най-добрия...

Реклама
Най-четени новини

виж всички