Лацио остана с половин отбор за Брюж


Лацио остана с половин отбор за Брюж
Снимка: Getty Images/Guliver

1180 0

Тимът на Лацио има сериозни проблеми преди утрешния мач на „орлите“ срещу Брюж в Шампионската лига. За Белгия с отбора не заминаха някои от най-важните футболисти на Симоне Индзаги като Чиро Имобиле, Луис Алберто, Лукас Лейва, Томас Стракоша и други.

Причината за изненадващото отсъствие на играчите все още не е ясна, но най-вероятно въпросните играчи са заразени с коронавирус. Представител на сайта ‘LaLazioSiamoNoi.it’ е бил на летище „Фиумисино“ днес и е записал имената на абсолютно всички играчи, които са слезли от автобуса на отбора. За мача с Брюж са заминали Рейна, Алиа, Милинкович-Савич, Марушич, Ачерби, Мурики, Кореа, Патрик, Кайседо, Пароло, Акпа Акпро, Фарес, Хюд, Фурлането, Франко, Бертини, Пика и Кжиж. Това означава, че с отбора не са пътували Имобиле, Луис Алберто, Томас Стракоша, Андреа Перейра, Лукас Лейва, Мануел Ладзари, Данило Каталди, Луис Фелипе, Армини, Дяван Андерсон и Гонсало Ескаланте.

Сенад Лулич и Стефан Раду бяха извън сметките на Симоне Индзаги заради контузии, а Денис Вавро не бе включен в списъка на тима за мачовете от Шампионската лига. Има предположения, че все пак Андреас Перейра може да лети за Белгия и да се присъедини към състава. А ето кой футболен ръководител е с положителен тест за коронавирус.

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от Левски

Рекордният трансфер на Левски и Сираков: Искаха 20 млн., а Гонзо стана историческа издънка

През този зимен трансферен прозорец Левски се раздели с двама от титулярите в нападението си - бразилците Роналдо...

Реклама
Най-четени новини

виж всички