Лацио надхитри Рома на Моуриньо в драматично Дерби дела Капитале


Лацио надхитри Рома на Моуриньо в драматично Дерби дела Капитале
Снимка: Getty Images

1407 0

Тимът на Лацио успя да победи Рома в Дерби дела Капитале в италианската Серия А! "Орлите" надвиха "вълците" в драматичен сблъсък от шестия кръг на италианското първенство, завършил при резултат 3:2 на "Олимпико".

След само десет минути игра Лацио поведе в резултата чрез Сергей Милинкович Савич, който оползотвори асистенция на Фелипе Андерсон. Девет минути по-късно символичните домакини удвоиха преднината си с попадение на Педро, а подаването дойде от Чиро Имобиле.

Четири минути преди почивката бранителят Рожер Ибанес успя да намали изоставането на своя отбор, възползвайки се от подаване на Джордан Верету. След почивката обаче Лацио отново отвори разлика от два гола, след като Фелипе Андерсон се разписа, а Имобиле записа втора асистенция в мача.

В средата на полувремето Рома получи правото да изпълни дузпа, която беше реализирана от Верету. В оставащите над 20 минути от срещата "вълците" обаче така и не намериха път към вратата на Лацио и Жозе Моуриньо трябваше да се примири с поражението в дербито на Рим.

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ТЕНИС

Турнирът, от който Григор Димитров изкара пари за цял живот: Къде и кога взе милиони с 5 мача?

Тенисът може да бъде доста суров спорт към състезателите, които са ранкирани по-ниско. Много разходи и нетолкова...

Реклама
Най-четени новини

виж всички