Даниеле Малдини вкара в дебюта си за Милан срещу Петко Христов и Специя


Даниеле Малдини вкара в дебюта си за Милан срещу Петко Христов и Специя
Снимка: Getty Images

1564 0

Синът на легендарния Паоло Малдини - Даниеле Малдини, дебютира по чудесен начин в италианската Серия А, отбелязвайки гол при гостуването на Милан на Специя в среща от 6-ия кръг на първенството.

Българинът Петко Христов изигра цял мач за Специя!

Голът на Даниеле падна три минути след началото на второто полувреме. Пиер Калулу центрира от дясното крило, а 19-годишният нападател се извиси и насочи точно под гредата топката с глава - 1:0 за Милан!

Десет минути преди края на редовното време Специя се върна в мача чрез Даниеле Верде, чийто удар след рикошет влезе във вратата на Майк Менян - 1:1.

В 87-ата минута Брахим Диас отново изведе Милан напред в резултата, когато след разбъркване в наказателното поле топката попадна у него около точката на дузпата и той необезпокояван я насочи между краката на вратаря - 2:1 за "росонерите"!

Със спечелените три точки Милан се изкачи поне временно на първото място в Серия А с актив от 16 точки. Специя пък са 17-ти с едва четири пункта от началото на сезона.

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ТЕНИС

Кога и как Григор Димитров спечели 8-цифрена печалба пари в тениса: Периодът, направил го милионер

Първата ракета на България Григор Димитров се радва на отлична форма вече не един и два месеца. Той показва най-добрия...

Реклама
Най-четени новини

виж всички