Криза в Милан! Уволниха управленско дуо, начело с Паоло Малдини


Криза в Милан! Уволниха управленско дуо, начело с Паоло Малдини
Снимка: Getty Images

1961 0

Медиите в Италия гръмнаха с новината, че Паоло Малдини, и Рики Масара са били уволнени от Милан след напрегната среща със собственика Джери Кардинале. Срещата е имала за цел да определи стратегията за следващия сезон, но изглжеда, че тя е минала много зле, особено между Малдини и шефа на "росонерите" Кардинале.

Феновете на Милан няма да са никак доволни

От "Calciomercato" информриат, че Малдини и дясната му ръка Масара са били уволнени от Кардинале, вместо първоначалното предложение, че са подали оставка. Това означава тотална трансформация на структурата на върха на клуба, където Малдини и Масара отговаряха за трансферите и договарянето на договори.

"Tuttomercatoweb" твърди, че това е част от борбата за власт с главния изпълнителен директор Джорджо Фурлани, който пое по-централна роля в последните етапи от удължаването на договора с Рафаел Леао.

Това би било болезнено напускане за феновете на Милан, тъй като Малдини е в клуба през цялата си кариера, първо като играч, а след това като директор от 2018 г. Първоначалните предложения за заместник включват Игли Таре, който тази сутрин обяви, че няма да удължи договора си като спортен директор на Лацио. Въпреки това, Фурлани отново е алтернатива да поеме по-нататъшния контрол върху посоката за бъдещето на клуба с помощта на Джефри Монкада. Това са поредните раздели в Милан, след като Златан Ибрахимович обяви, че не само напуска клуба, но и се оттегля от футбола.

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от Левски

Рекордният трансфер на Левски и Сираков: Искаха 20 млн., а Гонзо стана историческа издънка

През този зимен трансферен прозорец Левски се раздели с двама от титулярите в нападението си - бразилците Роналдо...

Реклама
Най-четени новини

виж всички