Кристиано Роналдо с нов проблем: След Covid-19 получи и контузия


Кристиано Роналдо с нов проблем: След Covid-19 получи и контузия
Снимка: Guliver/GettyImages

1898 0

След като дълго време Кристиано Роналдо не можеше да даде отрицателен тест за Covid-19 и най-накрая се възстанови преди 10-ина дни, сега нов проблем застрашава участието му за Португалия в мачовете за Лигата на нациите. Според информация, предоставена лично от Андреа Пирло, португалецът е получил травма в глезена, но към момента няма повече информация за това колко сериозно е състоянието му. 

"Роналдо е ключов футболисти и не само за нас, а за всички отбори, в които е играл досега. За съжаление, има травма в глезена, която го накара да напусне терена", каза след мача Пирло, цитиран от медийния гигант DAZN. 

15 минути преди края на мача Роналдо беше изваден от терена, като беше видимо недоволен от решението на Пирло, но медицинският щаб е преценил, че не трябва да се рискува със състоянието му, особено след като той не беше играл повече от 2 седмици заради коронавируса, който прекара. На пейката той изглеждаше усмихнат, но въпреки това клубният лекар обърна сериозно внимание на глезена му в минутите до края на мача. 

За радост на Ювентус следва пауза в клубния футбол, но пък не се знае до колко Роналдо ще е в готовност да помогне на Португалия за Лигата на нациите. Самият играч обаче рядко е оставял незначителни травми да го държат далеч от терена и е възможно да стигне зъби и да играе за "селесао". 

Кристиано беше изваден от игра, след като вече се беше разписал във вратата на Ювентус и "бианконерите" водеха с 1:0 на Лацио, но шампионите допуснаха късен полуобрат в продължението на мача.

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ТЕНИС

Турнирът, от който Григор Димитров изкара пари за цял живот: Къде и кога взе милиони с 5 мача?

Тенисът може да бъде доста суров спорт към състезателите, които са ранкирани по-ниско. Много разходи и нетолкова...

Реклама
Най-четени новини

виж всички