Как реагирал Кристиано Роналдо, когато нямало свободна маса и чакал 90 минути в ресторант?


Как реагирал Кристиано Роналдо, когато нямало свободна маса и чакал 90 минути в ресторант?
Снимка: Getty Images

42640 0

Част от футболните звезди са свикнали на по-специално отношение към тях в някои сфери от ежедневието си, като това важи в особена сила за най-големите такива. Безспорно сред тях попада Кристиано Роналдо. Как обаче реагирал португалецът, когато нямало свободна маса и му се наложило да чака 90 минути в ресторант?

Случаят е от 2018 година, когато петкратният носител на "Златната топка" звъннал за резервация на Бъдни вечер за себе си, Джорджина и Кристиано-младши, като го сторил в последния момент. Главният готвач на Casa Doire в Торино - шеф Давиде Фиоре, разказва историята пред британското издание The Sun.

"Разбира се, нямаше как да откажа. Но всичко в ресторанта беше пълно. Те поискаха резервация за 21:30 часа вечерта. Сметнах, че най-ранна ми резервация - от 19:30 часа имаше възможност да приключи до този час. Подсигурих се. Докарахме още една маса, която поставихме в ъгъла на заведението, за всеки случай.

Но Роналдо и семейството пристигнаха с час и половина по-рано. Всички клиенти и хора от персонала зяпнаха. Роналдо и семейството му не направиха проблем, не се направиха на голяма работа. Те седнаха на масата в ъгъла и изчакаха да стане време за резервацията им. Наистина, тогава разбрах, че Кристиано Роналдо също е човек, като нас" - споделя Фиоре.

A кой бивш играч на Ювентус определи Роналдо като "невеж" и като човек, който не показва уважение?

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ЦСКА

"Тайни от бг елита": Фаетон от ЦСКА крие "младежка грешка", която за малко да му провали кариерата

"Тайни от бг елита" е новата рубрика, с която екипът на SportLive.bg ще запознава своите читатели с любопитни...

Реклама
Най-четени новини

виж всички