Експертът по съня на Роналдо: Той спи по 5-6 пъти на ден


Експертът по съня на Роналдо: Той спи по 5-6 пъти на ден
Снимка: Instagram

8281 0

Експертът по съня, който работи с Кристиано Роналдо - Ник Литълхейлс, разказа подробности за режима на атлета. Той разкри, че футболната суперзвезда спи по 5-6 пъти на ден. Както е известно, нападателят е на 35 години, но има прекрасна физика и е като в разцвета на силите си.

"Роналдо спи по 5-6 пъти на ден по 90 минути. Но това не е сънят на вързастните хора, които постоянно гледат телевизия. Това е начин да спите по-малко, който подобрява възстановяването на играча след мачове. Освен това, преди появата на изкуственото осветление хората не спяха дълго", заяви Литълхейлс, цитиран от португалския "Record".

"Футболистите имат личен живот. Имат много натоварен график. Много спортисти, с които работя, страдат от безсъние, безпокойство, стрес и всичко, което в крайна сметка е част от света на спорта", допълва експертът. По-рано Литълхейлс бе разкрил, че при всяко поспиване Роналдо си сменя чаршафите (подробности тук).

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ТЕНИС

Кога и как Григор Димитров спечели 8-цифрена печалба пари в тениса: Периодът, направил го милионер

Първата ракета на България Григор Димитров се радва на отлична форма вече не един и два месеца. Той показва най-добрия...

Реклама
Най-четени новини

виж всички