Кристиано Роналдо донесе важни три точки на Ювентус след обрат срещу Удинезе


Кристиано Роналдо донесе важни три точки на Ювентус след обрат срещу Удинезе
Снимка: Getty Images

1320 0

Ювентус победи Удинезе с 2:1 като гост в мач от 34-ия кръг на италианската Серия А! Молина изведе домакините напред след 10 минути игра, но два гола на Кристиано Роналдо в края на мача донесоха важни три точки за "Старата госпожа".

В 10-тата минута Науел Молина овладя със страхотно докосване топката, преодоля вратаря и прати топката в мрежата за 1:0. 18 минути по-късно Уестън МакКени можеше да изравни резултата, но ударът му премина малко встрани от лявата греда. В 52-ата минута Удинезе можеше и да удвои преднината си, но Толгай Арслан изпусна от удобна ситуация. 15 по-късно и Йенс Ларсен не успя да се разпише, тъй като шутът му не намери очертанията на вратата.

След това дойде моментът на Кристиано Роналдо! В 82-ата минута той реализира дузпа, която бе отсъдена за игра с ръка на Родриго де Пол, а 8 по-късно донесе и победата за своя отбор, след като засече с глава центриране на Адриен Рабио!

Така Юве взе ценни три точки в борбата за Топ 4 и вече е на 3-то място с актив от 69. Удинезе пък остана 11-ти с 39 пункта!

 

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ТЕНИС

Кога и как Григор Димитров спечели 8-цифрена печалба пари в тениса: Периодът, направил го милионер

Първата ракета на България Григор Димитров се радва на отлична форма вече не един и два месеца. Той показва най-добрия...

Реклама
Най-четени новини

виж всички