Реми в Сасуоло определи новия шампион на Италия


Реми в Сасуоло определи новия шампион на Италия
Снимка: Getty Images/Guliver

1520 0

С 3 равенства продължи кръг 34 в Серия А след победата на Лацио над Дженоа по-рано. Болоня и Фиорентина завършиха 3:3 в най-атрактивния двубой от трите. Българският национал Валентин Антов беше резерва и не получи игрово време от Синиша Михайлович.

Влахович откри за "виолетовите" в 21', но Паласио изравни само 10 минути по-късно. Фиорентина отново поведе в 64'чрез Бонавентура, но отново Паласио възстанови равенството в 71'. Влахович направи 3:2 за гостите от Флоренция в 73', но Паласио каза последната дума в двубоя и подели точките с гол в 84'.

По същото време Наполи изпусна победата срещу Каляри, допускайки изравнително попадение в 90+4'. Неаполитанци водеха с 1:0 почти през целия мач - Виктор Осимен откри резултата в 13-ата минута. Каляри обаче успя да изравни в добавеното време, когато Нандес простреля отблизо вратаря на домакините Мерет - 1:1.

В третия мач от 16,00 часа днес Сасуоло подели точките с Аталанта - 1:1. Госенс откри за "бергамаските" в 32', но Беради изравни в 52, след като бе точен от бялата точка. Равенството в Сасуоло предреши битката за титлата в Италия, тъй като 4 кръга преди края Интер води на втория Аталанта с 13 точки. Така дори "нерадзурите" да загубят всичките си двубои до края, а Милан и Аталанта да победят 4 пъти, то Интер пак ще е шампион на Серия А. 

Равенството в Сасуоло предреши битката за титлата в Италия, тъй като 4 кръга преди края Интер води на втория Аталанта с 13 точки. Така дори "нерадзурите" да загубят всичките си двубои до края, а Милан и Аталанта да победят 4 пъти, то Интер пак ще е шампион на Серия А. 
Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ЦСКА

"Тайни от бг елита": Фаетон от ЦСКА крие "младежка грешка", която за малко да му провали кариерата

"Тайни от бг елита" е новата рубрика, с която екипът на SportLive.bg ще запознава своите читатели с любопитни...

Реклама
Най-четени новини

виж всички