Кристиано Роналдо анализира сезона и обяви: Време е за размисъл


Кристиано Роналдо анализира сезона и обяви: Време е за размисъл
Снимка: Gulliver/GettyImages

1558 0

Голямата звезда на Ювентус Кристиано Роналдо направи своята развносметка за изминалия сезон. "Бианконерите" спечелиха Серия А, но се провалиха на 1/8-финалите в Шампионска лига, което доведе и до уволнението на Маурицио Сари.

Ето и какво написа Роналдо в социалните мрежи:

Сезон 2019/20 свърши за нас, много по-късно от обикновено, но все пак по-скоро, отколкото очаквахме. Сега е време за размисъл, време за анализ на възходите и паденията, защото критичното мислене е единственият начин да се подобрим.

Огромен клуб като Ювентус винаги трябва да мисли като един най-добрите в света, да работи като един най-добрите в света, за да можем да се наречем един от най-добрите и най-големите клубове в света. Спечелването на Серия А за пореден път в такава тежка година е нещо, с което много се гордеем. Лично аз да отбележа 37 гола за Ювентус и 11 за националния отбор на Португалия е нещо, което ме кара да посрещна бъдещето с голяма амбиция и желание да продължавам да се справям все по-добре и по-добре всяка година. Но феновете искат повече от нас. Те очакват повече от нас. И ние трябва да им го дадем, трябва да живеем до най-високите очаквания", добави той.

Нека тази кратка ваканционна почивка позволи на всички да вземем най-добрите решения за бъдещето и да се върнем по-силни и по-отдадени от всякога.

А какъв 94-годишен рекорд с 2-та гола срещу Олимпик Лион подобри Роналдо - вижте в този материал.

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ЦСКА

"Тайни от бг елита": Фаетон от ЦСКА крие "младежка грешка", която за малко да му провали кариерата

"Тайни от бг елита" е новата рубрика, с която екипът на SportLive.bg ще запознава своите читатели с любопитни...

Реклама
Най-четени новини

виж всички