Конте разкритикува ръководството на Интер: Изобщо не защитиха мен и играчите!


Конте разкритикува ръководството на Интер: Изобщо не защитиха мен и играчите!
Снимка: Getty Images/Guliver

967 0

Треньорът на Интер Антонио Конте избухна с критики към ръководството на клуба след последния мач на тима за сезона в Серя А. "Нерадзурите" завършиха кампанията на второ място в класирането, отстъпвайки с 1 точка на шампиона Ювентус.След мача с Аталанта (2:0) Конте се оплака, че не е получил подкрепа от управата на клуба, когато той и футболистите са били критикувани отвън.

"Не мисля, че работата на играчите и моята работа получиха признание. Всички ние получихме малко защита от клуба, абсолютно никаква. Трябва да растем и да се усъвършенстваме във всички области, включително и извън терена, и големият клуб трябва повече да защитава своите играчи", коментира наставникът, цитиран от ESPN.

"Ще обсъдим всичко това след края на сезона. Трябва да се срещна с президента на клуба, който сега е в Китай. Не ми харесва, когато хората се прилепят към успеха, те трябва да бъдат с наскакто в добри, така и в лоши времена. Но в Интер, за съжаление, нещата не бяха така", каза още Конте. А с кой известен треньор бяха свързвани "нерадзурите" неотдавна вижте в този материал. 

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ЦСКА

"Тайни от бг елита": Фаетон от ЦСКА крие "младежка грешка", която за малко да му провали кариерата

"Тайни от бг елита" е новата рубрика, с която екипът на SportLive.bg ще запознава своите читатели с любопитни...

Реклама
Най-четени новини

виж всички