Интер иска да удължи наема на Алексис Санчес


Интер иска да удължи наема на Алексис Санчес
Снимка: Getty Images/Gulliver

1397 0

Отборът на Интер иска да продължи с още една година наема на Алексис Санчес в клуба. Изявите на чилиеца в Манчестър Юнайтед бяха ограничени и той бе преотстъпен за един сезон на „нерадзурите“ през миналото лято, където се събра с бившите си съотборници Ромелу Лукаку и Ашли Йънг.

Юнайтед позволи на Санчес и Крис Смоулинг, който е в Рома, да удължат престоите си под наем в Серия А до 7-ми август, когато трябва да завърши шампионатът на Италия. Ако Интер обаче пребори Хетафе в осминафиналите на Лига Европа, ще имат допълнителни мачове от елиминационната фаза след тази дата. Затова главният изпълнителен директор на тима Джузепе Марота сподели, че се надява, че тимът ще може да използва Санчес за важните мачове в Лига Европа. „Вече говорихме с Манчестър Юнайтед, за да разберем дали можем да удължим престоя му след мачовете от Лига Европа срещу Хетафе“, разкри Марота пред ‘Sky Sport Italia’.

По-рано през сезона треньорът на Манчестър Юнайтед Оле Гунар Солскяер заяви, че „Санчес ще се завърне и ще докаже на всички, че са грешали“. За момента обаче изглежда малко вероятно чилиецът да попадне в плановете на Солскяер за следващия сезон. А ето коя звезда на Интер започна преговори за нов договор с тима.

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ТЕНИС

Кога и как Григор Димитров спечели 8-цифрена печалба пари в тениса: Периодът, направил го милионер

Първата ракета на България Григор Димитров се радва на отлична форма вече не един и два месеца. Той показва най-добрия...

Реклама
Най-четени новини

виж всички