Дилема пред Лионел Меси: Барселона или 260 милиона евро


Дилема пред Лионел Меси: Барселона или 260 милиона евро
Снимка: Getty Images/Guliver

3933 0

Суперзвездата Лионел Меси е прекарал цялата си кариера на "Камп Ноу", като в последните години заради проблемите с ръководството и натиска, че не е играл в нито един друг шампионат, слуховете за негов трансфер са все по-разпространени. След неуспешните опити на Манчестър Сити да го привлече обаче, отново се появи отбор, който е готов на всичко, за да го привлече - Интер. 

Звездата на Барселона по всяка вероятност ще остане в тима, но въпреки това "нерадзурите" мечтаят за него и са готови на конкретни действия - 260 милиона евро за 4 години. Това ще бъде заплатата на Ла Пулга, ако реши да смени фланелката на Барселона с тази на италианския гранд, а информацията идва от "Gazzetta dello Sport". 

Информацията е поднесена от италианския ежедневник като "утопия", но е подчертано желанието на Интер да вземе аржентинеца през лятото на 2021 година, осигурявайки му най-високата заплата във световния футбол, а и в света на спорта. В момента лидер в класацията е куотърбекът на Канзас Сити Чийфс Патрик Махоумс, който подписа контракт за 50.3 милиона долара на година през следващите 10 сезона. 

Трансферната сага за Ла Пулга със сигурност ще е актуална тема в близките месеци, но на дневен ред е подновяването на Шампионска лига и шансовете на Барселона да я спечели, а Лео Меси ще играе с нови бутони в турнира (вижте подробности)

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ТЕНИС

Стотици милиони: Колосалната точна сума пари, която Григор Димитров е заработил през цялата си кариера

Наскоро най-добрият български тенисист Григор Димитров отбеляза 600 поредни седмици в топ 100. Гришо се сблъска...

Реклама
Най-четени новини

виж всички