Ювентус мисли за бъдещето


Ювентус мисли за бъдещето
Снимка: Getty Images/Gulliver

1324 0

Отборът на Ювентус проявява интерес към младия бразилски талант на Сантос Кайо Жорже. Президентът на бразилския клуб Жозе Карлос Перес потвърди, че се водят преговори с италианския гранд за евентуален трансфер на 18-годишния футболист.

„Футболът може и да спря заради пандемията от коронавирус, но трансферният пазар си продължава по нормалния начин“, заяви Перес в интервю за сайта ‘Calciomercato.com’. „Не е тайна, че Кайо Жорже е следен, но ако не получим добра оферта, може да го запазим до края на сезона. Ювентус попитаха за него, но не са отправяли конкретна оферта. Казах им, че освобождаващата му клауза е 75 милиона евро, но сме готови да преговаряме. Коментираме сума от ранга на 30 милиона, но не само с Ювентус, ами и с други клубове. Още два италиански тима, както и френски отбор, се интересуват от него, но тъй като тази информация не е достигнала до вестниците, няма да назова имената им“, сподели президентът на Сантос.

Кайо Жорже е роден през януари 2002-ра година. През настоящия сезон той има 2 мача и 1 гол за Сантос. А ето кой футболист на Ювентус може да премине в тима на Челси.

 

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ЦСКА

"Тайни от бг елита": Фаетон от ЦСКА крие "младежка грешка", която за малко да му провали кариерата

"Тайни от бг елита" е новата рубрика, с която екипът на SportLive.bg ще запознава своите читатели с любопитни...

Реклама
Най-четени новини

виж всички