Агентът на Погба не се спря да хвали Реал Мадрид: Искам да заведа страхотен играч там


Агентът на Погба не се спря да хвали Реал Мадрид: Искам да заведа страхотен играч там
Снимка: Getty Images/Gulliver

1948 0

Агентът на Пол Погба - Мино Райола, за пореден път намекна, че шансовете френският национал да остане в Манчестър Юнайтед не са никак големи. Основните фаворити за подписа му са Реал Мадрид и Ювентус, като затрупа с комплименти мадридския клуб.

"Моите отношения с Реал Мадрид са много добри. Искам да отведа страхотни футболисти там и се надявам това лято да се случи. Ще бъде чест за мен и моите играчи, защото Реал е велик клуб. Ареола е вече там, но сделката е на половин, защото засега е под наем. В контакт съм с генералния директор на клуба. Обичам да обсъждам футбола и разни дела на ФИФА с него, защото неговото мнение ме вълнува. Имам огромна надежда, че един ден той ще води страхотни играчи в РЕал Мадрид.", заяви Райола пред Marca.

"Погба преминава през труден период, но нека бъдем ясни, защото в Англия са много чувствителни на тази тема. Погба е фокусиран единствено върху представянето си с Юнайтед през този сезон. Иска да се завърне обратно в отбора и да помогне да направи страхотен  езон Юнайтед, като се класират за Шампионска лига", допълни още той. Освен това заяви, че друг негов клиент Ерлинг Хооланд няма да бърза с трансфер в Испания, след като през зимата премина в Борусия Дортмунд.

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ТЕНИС

Турнирът, от който Григор Димитров изкара пари за цял живот: Къде и кога взе милиони с 5 мача?

Тенисът може да бъде доста суров спорт към състезателите, които са ранкирани по-ниско. Много разходи и нетолкова...

Реклама
Най-четени новини

виж всички