Киелини посочи двамата най-лоши хора сред тези, с които е играл


Киелини посочи двамата най-лоши хора сред тези, с които е играл
Снимка: Getty Images/Guliver

1663 0

Защитникът на Ювентус Джорджо Киелини разкритикува нападателя на Бреша Марио Балотели, с когото играха в националния отбор на Италия. Той заяви, че бившият му съотборник е лош човек. Киелини посочи и кой е по-лош и от Балотели в италианския футбол. На Ботуша предстои да излезе автобиографията на ветерана, в която той описва и срещите си с тези двама играчи.

"Потвърждавам всичко, написано в книгата. Балотели е лош човек, който не уважава своите съотборници. По време на мача срещу Бразилия от Купата на Конфедерациите през 2013 година той отказа да помогне на отбора и заслужаваше да бъде изгонен. Някои смятат, че той влиза в топ 5 на най-добрите нападатели в света, но аз никога не съм го слагал нито в топ 10, нито в топ 20", заяви железният бранител, цитиран от La Repubblica.

"Обаче имаше и по-лош човек. Това е Фелипе Мело - наистина най-лошият от лошите. Не мога да понасям хората, които не уважават останалите и искат да бъдат срещу всички. Когато той беше до мен, чувствах, че може да започне скандал. Тогава казвах на треньорите: "Мело е черна овца". Ако трябва да обсъдя нещо с тях, няма проблем. Не мога да бъда приятел с всички, но в паметта ми само тези двамата прекрачваха всички допустими граници", допълва Киелини. А коя постъпка на Балотели потвърждава думите му вижте в този материал.

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ЦСКА

"Тайни от бг елита": Фаетон от ЦСКА крие "младежка грешка", която за малко да му провали кариерата

"Тайни от бг елита" е новата рубрика, с която екипът на SportLive.bg ще запознава своите читатели с любопитни...

Реклама
Най-четени новини

виж всички