Киелини: Игуаин е чувствителен човек


Киелини: Игуаин е чувствителен човек
Снимка: Guliver/GettyImages

829 0

Капитанът на Ювентус Джорджо Киелини определи съотборника си Гонсало Игуаин като чудесен приятел и чувствителен човек. Италианският бранител дискутира нападателя в автобиографията си ‘Io Giorgio’, като си припомни първите впечатления на Игуаин след преминаването си в Торино.

Според Киелини аржентинецът е бил много щастлив след трансфера си в Торино от Наполи. „Гонсало е здравеняк, но е и човек с изисквания. Той има нуждата редовно да чувства увереност около себе си. Обичам го. Той е много чувствителен човек. Това често го кара да влага много емоции в мачовете, понякога прекалено много, но всеки от нас е създаден по различен начин. Спомням си първите дни на Игуаин в Торино. Той можеше да излезе на заведение и може би само двама фена ще го помолят за селфита. „Това е рай!“, повтаряше Гонсало всеки ден. Рай, който беше възможен заради факта, че Ювентус наистина е семейство“, написа Джорджо Киелини.

Гонсало Игуиан се завърна в Ювентус през тази кампания, след като изкара периоди под наем в Челси и Милан през миналия сезон. До момента той прави прилична кампания под ръководството на Маурицио Сари, като има 8 гола и 8 асистенции в 34 мача до момента през сезона. А ето кои английски тимове желаят да вземат Игуаин в редиците си.

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ЦСКА

"Тайни от бг елита": Фаетон от ЦСКА крие "младежка грешка", която за малко да му провали кариерата

"Тайни от бг елита" е новата рубрика, с която екипът на SportLive.bg ще запознава своите читатели с любопитни...

Реклама
Най-четени новини

виж всички