Кедира няма да играе повече за Ювентус?


Кедира няма да играе повече за Ювентус?
Снимка: Getty Images/Guliver

1911 0

Полузащитникът на Ювентус Сами Кедира може и да е изиграл последния си мач за тима, след като стана ясно, че той няма да играе повече до края на сезона. Кедира взе участие в двубоя срещу Милан от полуфиналите на турнира за Купата на Италия, но не беше включен в групата за финала срещу Наполи.

Бившият немски национал е получил травма в сухожилието и според „Гадзета дело спорт“ той ще отсъства два месеца, с което ще пропусне рестарта на надпреварата в Серия А. Италианското издание добавя, че Ювентус е готов да се раздели с него и да се освободи от годишната му заплата, която е на стойност 6 милиона евро. Очаква се следващата дестинация в кариерата на Сами Кедира да бъде американската МЛС.

33-годишният футболист спечели Скудетото във всеки един от 4-те си пълни сезона с екипа на „бианконерите“. Заради проблеми с различни контузии обаче той е изиграл едва 22 мача в Серия А от началото на сезон 2018/19. А ето какъв антирекорд записа съотборникът на Кедира в Ювентус Кристиано Роналдо след финала за Купата на Италия.

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ТЕНИС

Турнирът, от който Григор Димитров изкара пари за цял живот: Къде и кога взе милиони с 5 мача?

Тенисът може да бъде доста суров спорт към състезателите, които са ранкирани по-ниско. Много разходи и нетолкова...

Реклама
Най-четени новини

виж всички