Касано атакува Моуриньо: Никога не е бил велик треньор, доведе до катастрофа в Рома


Касано атакува Моуриньо: Никога не е бил велик треньор, доведе до катастрофа в Рома
Снимка: Getty Images

2042 0

Жозе Моуриньо "никога не е бил велик треньор" - това твърди Антонио Касано, като допълни, че португалецът е допринесъл за "катастрофа след катастрофа в Рома". "Джалоросите" победиха в последния си мач в Серия А, победа с 2:0 над Емполи, но претърпяха отпадане на четвъртфиналите на Купата на Италия непосредствено преди това, когато паднаха с 2:1 у дома от Кремонензе.

Моуриньо завоюва първата Лига на конференциите, но Касано твърди, че португалецът не е толкова добър, колкото досието му предполага. Бившият италиански национал, който прекара пет добри години в Рома в, каза пред BoboTV подкаста на Кристиан Виейри: "Моуриньо никога не е бил велик треньор, той просто знаеше как да играе с медиите и беше страхотен комуникатор. Той се справя добре със силни играчи, а не с такива, които не са много добри.

Твърде лесно е просто да бъдеш приятелски настроен със страхотни играчи. Това е просто катастрофа след катастрофа в Рома, той ги накара да харчат пари за Неманя Матич и Руи Патрисио, това бяха негови решения. Онзи ден това изпълнение ме накара да повърна. Той не знае как да състави отбор. Дори и с втория си състав, трябва да победиш Кремонезе".

Касано също критикува отношението на Моуриньо към старшите звезди на Рома Рик Карсдроп и Николо Дзаниоло. "Това беше катастрофата на Моуриньо с Карсдорп, като го обиди пред всички . Сега Карсдорп се завръща, кой знае защо? Що се отнася до Дзаниоло, той трябва да говори за това. Измина година и половина, в която този отбор на Рома не е играл добър футбол".

ПРОЧЕТЕТЕ ОЩЕ - "Това е катастрофа": Майка скочи да защитава сина си от фенове на Рома!

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ТЕНИС

Кога и как Григор Димитров спечели 8-цифрена печалба пари в тениса: Периодът, направил го милионер

Първата ракета на България Григор Димитров се радва на отлична форма вече не един и два месеца. Той показва най-добрия...

Реклама
Най-четени новини

виж всички