Обрат на "Олимпико"! Специалния си промени решението за Дзаниоло


Обрат на "Олимпико"! Специалния си промени решението за Дзаниоло
Снимка: Getty Images

1176 0

Николо Дзаниоло безспорно е сред най-коментираните личности в света на спорта в Италия, след като от голямата звезда на Рома се превърна във "врах" на ръководството и феновете след скандал по време на зимния трансферен прозорец.

Самият италианец поиска да напусне "вълците" и подобна възможност бе съвсем реална, след като оферта за правата му бе изпратена от английския Борнемут. Тя бе приета от ръководството на Рома, докато офанзивният футболист отказа да води разговори с клуба от Острова.

В последствие старши треньорът на тима Жозе Моуриньо се закани да извади 23-годишния играч от състава до края на кампанията и дори да не тренира с "вълците", но видимо това бързо ще се промени.

От "Скай Спорт Италия" съобщават, че Дзаниоло ще се завърне към общите занимания още утре, 2 февруари. Позицията за мачовете обаче изглежда, че няма да се промени и той може да не играе повече за Рома.

Контрактът на играча с "вълците" е едва до лятото на 2024 година. През настоящата кампания на клубно ниво има 17 мача във всички турнири, в които се отчете с 2 гола и 3 асистенции.

През този сезон той има Вижте какъв ход готви Николо Дзаниоло срещу Рома!

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ТЕНИС

Турнирът, от който Григор Димитров изкара пари за цял живот: Къде и кога взе милиони с 5 мача?

Тенисът може да бъде доста суров спорт към състезателите, които са ранкирани по-ниско. Много разходи и нетолкова...

Реклама
Най-четени новини

виж всички