Жозе Моуриньо с обективен коментар след краха на Рома за Купата на Италия


Жозе Моуриньо с обективен коментар след краха на Рома за Купата на Италия
Снимка: Getty Images

1642 0

60-годишният мениджър на Рома - Жозе Моуриньо, не спести критики към играчите си, след като допуснаха домакинска загуба с 1:2 от Кремонезе, която ги изхвърли от турнира за Купата на Италия на 1/4-финалната му фаза.

Специалния изрази мнение, че поражението е заслужено на фона на ужасяващото представяне на отбора през първото полувреме:

"Поздравления за Кремонезе. Те постигнаха две чудесни победи срещу Наполи (б.р. - на 1/8-финал) и срещу Рома. Заслужиха класирането си на полуфиналите, а ние си платихме за ужасните първи 45 минути", констатира Моуриньо след последния съдийски сигнал.

"Мога да кажа, че съставът изпитва трудности при ротация и при три мача на седмица. Във футбола е така, това се случва както с топ отборите, така и с по-малките тимове. Срещу Наполи (б.р. - загуба с 2:1 на 29 януари) заслужавахме повече и затова бях горд с играчите си въпреки поражението. Днес не мога да кажа такова нещо", допълни наставникът на Рома и за финал отсече: "След повече от 1000 мача като треньор, предпочитам да бъда обективен и да кажа, че сме играли лошо и сме си платили за това".

ПРОЧЕТЕТЕ ОЩЕ - Рафиня и Роберт Левандовски донесоха победата, но Шави нахвали друг футболист на Барселона

 

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ТЕНИС

Кога и как Григор Димитров спечели 8-цифрена печалба пари в тениса: Периодът, направил го милионер

Първата ракета на България Григор Димитров се радва на отлична форма вече не един и два месеца. Той показва най-добрия...

Реклама
Най-четени новини

виж всички