Карантината в Интер изтече и никой не се оказа заразен с коронавирус


Карантината в Интер изтече и никой не се оказа заразен с коронавирус
Снимка: Gulliver/GettyImages

2281 0

Интер изигра последния си мач към настоящия момент на осми март срещу Ювентус. След това футболистът на "бианконерите" Даниеле Ругани стана ясно, че е заразен с коронавирус и играчите на "нерадзурите" трябваше да бъдат поставени под карантина. Днес изтича двуседмичният период на самоизолация, припомня "Calciomercato".

През този период нито една от звездите на миланския гранд не даде положителна проба за опасния вирус. Сега футболистите могат да ходят до аптеките и хранителните магазини. Те обаче скоро няма да започват тренировки. Това ще стане едва когато ситуацията в Италия се нормализира.

Както е известно, впоследствие стана ясно, че още двама играчи на Ювентус са с коронавирус. Това са Блес Матюиди и Пауло Дибала. Заразена е и приятелката на аржентинеца Ориана Сабатини. В Милан пък не се разминаха без заразени. Болестта достигна до директора и клубна легенда Паоло Малдини и сина му Даниел. Как се чувстват двамата вижте в този материал.

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ТЕНИС

Кога и как Григор Димитров спечели 8-цифрена печалба пари в тениса: Периодът, направил го милионер

Първата ракета на България Григор Димитров се радва на отлична форма вече не един и два месеца. Той показва най-добрия...

Реклама
Най-четени новини

виж всички