Журналист обяви бъдещето на Роналдо - напуска ли Ювентус и къде ще завърши кариерата си


Журналист обяви бъдещето на Роналдо - напуска ли Ювентус и къде ще завърши кариерата си
Снимка: Getty Images/Guliver

1545 0

Нападателят на Ювентус Кристиано Роналдо е дал обещание пред клуба, че няма да напусне през летния трансферен прозорец. Това обяви журналистът Клаудио Раймонди от "Sport Mediaset", според когото португалецът възнамерява да изпълни договора си със "Старата госпожа". Той изтича през лятото на 2022 година.

Роналдо беше свързван и със завръщане в Реал Мадрид, но според журналиста испанският гранд не се интересува от него. Манчестър Юнайтед пък, за който също имаше информация, че иска да си върне нападателя, нямал финансова възможност да го върне.

Ювентус от своя страна пък е длъжен да задържи играча още една година заради ангажиментите, поети пред спонсорите. Раймонди съобщава, че след изтичането на договора му с "бианконерите" суперзвездата ще се завърне в Спортинг (Лисабон). Там той ще остане 2 сезона и ще завърши кариерата си. Роналдо игра за португалския гранд в периода 2002-2003 година, а е и възпитаник на Спортинг. А защо феновете на Ювентус са бесни на Роналдо вижте тук. 

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ТЕНИС

Кога и как Григор Димитров спечели 8-цифрена печалба пари в тениса: Периодът, направил го милионер

Първата ракета на България Григор Димитров се радва на отлична форма вече не един и два месеца. Той показва най-добрия...

Реклама
Най-четени новини

виж всички