Журналист: Барселона се разбра с още един нападател на Испания


Журналист: Барселона се разбра с още един нападател на Испания
Снимка: Getty Images

1633 0

Нападателят на Ювентус Алваро Мората се е разбрал с Барселона за 18-месечен контракт. Това твърди журналистът Ромео Агрести, според когото сделката ще се състои, когато италианският клуб намери заместник на испанеца.

Мората играе за "бианконерите" под наем от Атлетико (Мадрид). Според последните слухове Барселона иска да вземе нападателя още тази зима, като той ще бъде на "Камп ноу" шест месеца под наем. Клубът е готов да даде в замяна на Мората своя нападател Мемфис Депай, но в Торино не са доволни от неговото физическо състояние.

Според Агрести футболистът и каталунският клуб са съгласували личните условия на играча, а при контакта с Ювентус е станало ясно, че те са готови на преговори. Към момента липсва договорка с Атлетико, което е основната пречка за сделката.

През настоящия сезон нападателят е взел участие в 23 мача за Ювентус във всички турнири, в които е вкарал 7 гола и е направил 2 асистенции. Освен за Атлетико Мората е играл и за най-големия конкурент на Барселона - Реал Мадрид. Миналата година стана ясно, че Атлетико е предлагал именно Мората на Барселона, за да вземе тяхна звезда (подробности тук)

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ТЕНИС

Кога и как Григор Димитров спечели 8-цифрена печалба пари в тениса: Периодът, направил го милионер

Първата ракета на България Григор Димитров се радва на отлична форма вече не един и два месеца. Той показва най-добрия...

Реклама
Най-четени новини

виж всички