Лудогорец е поставил почти 8-цифрена в лева цена на Кирил Десподов


Лудогорец е поставил почти 8-цифрена в лева цена на Кирил Десподов
Снимка: facebook.com/BulgarianNationalTeam

2889 0

Лудогорец търси много сериозна сума за правата на Кирил Десподов, пише "Тема спорт", позовавайки се на информация в италиански медии. Става дума за 5 милиона евро.

Крилото подписа с "орлите" до 2024 година и затова клубът иска голяма сума за него. Освен това националът е титуляр в тима си, национал на страната си, което допълнително вдига цената му. Разградчани го купиха от италианския Каляри за около 2 милиона евро.

За цената на българския футболист се заговори, след като с наближаването на зимния трансферен прозорец започна да се шуми за интерес към него от Италия. Според слуховете Десподов е желан от членовете на Серия Б Монца и Лече и от члена на Серия А Емполи. Според "Тема спорт" обаче футболистът няма намерение да премине в някой от тези клубове.

Както е известно, през есента на 2020 г. Лудогорец привлече национала от Каляри. В италианския елитен тим крилото не успя да се наложи след трансфер от ЦСКА през януари 2019 г. Наскоро Лудогорец продаде вратаря Кристиян Кахлина, ето каква сума получи за него

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ЦСКА

"Тайни от бг елита": Фаетон от ЦСКА крие "младежка грешка", която за малко да му провали кариерата

"Тайни от бг елита" е новата рубрика, с която екипът на SportLive.bg ще запознава своите читатели с любопитни...

Реклама
Най-четени новини

виж всички