Жозе Моуриньо вече усети омразата между Лацио и Рома, бе разнищен от бивш "орел"


Жозе Моуриньо вече усети омразата между Лацио и Рома, бе разнищен от бивш "орел"
Снимка: Getty Images/Guliver

923 0

Съвсем малко, след като бе уволнен от Тотнъм, Жозе Моуриньо бе официално обявен за старши треньор на Рома. И макар все още да не води "вълците" (това ще се случи след края на сезона), Специалния вече усети огромната омраза между Рома и градския съперник Лацио, след като бившият футболист на "орлите" Паоло Ди Канио се изказа доста грубо по негов адрес.

"Рома взе най-лошото от най-лошото. Разбирам, че има нужда от голямо име в този момент, но това е като да привлечеш футболист, който е приключил с футбола. Моуриньо просто искаше работа с пари, той бе уволнен за трети път в рамките на четири години, изритан отвсякъде заради несъвместимия му характер. А преди това бе всичко, в което бе добър - характер.

Тотнъм му даде ритника заради резултатите и невъзможността му да изведе отбора до ново ниво след две години и всички изхарчени пари. Имайки предвид средата в Рома, той е добре, може да очаквате чудеса от него, но ви казвам, че той е най-лошият сред най-лошите.

Той е приключил във всеки възможен аспект. Той дори не играе футбол, той играе анти-футбол. Може да му се насладите на няколко пресконференции, защото разговорите стават за театър, но нека ви кажа, че за реконструиране на отбор той е най-лошото възможно, което може да се вземе. И мога да кажа това, защото той бе моят фаворит до преди 7 години, харесвах го дори повече от Пеп Гуардиола" - заяви Ди Канио.

А Хюн Мин Сон още не е преживял раздялата на Жозе Моуриньо с Тотнъм.

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ТЕНИС

Стотици милиони: Колосалната точна сума пари, която Григор Димитров е заработил през цялата си кариера

Наскоро най-добрият български тенисист Григор Димитров отбеляза 600 поредни седмици в топ 100. Гришо се сблъска...

Реклама
Най-четени новини

виж всички