Жозе Моуриньо е прибрал 9-цифрена сума от уволнения в кариерата си


Жозе Моуриньо е прибрал 9-цифрена сума от уволнения в кариерата си
Снимка: Getty Images/Guliver

1444 0

Един от най-популярните и успешни съвременни мениджъри Жозе Моуриньо завърши безславно поредния си престой в английски тим, след като по-рано стана ясно, че Тотнъм го е уволнил. Специалния се е подготвил предварително за такъв сценарий и ще получи сериозна компенсация заради това, че договрът му е прекратен по-рано.

На Острова твървят, че Моу ще получи 30 милиона паунда от Даниел Леви. Португалецът си гарантира висока сума за компенсация при предсрочно прекратен договор във всеки клуб. Потвърждение за това е колосалната сума, която е направил в кариерата си само от това.

Тя се равнява на почти 100 милиона паунда (93,5 милиона паунда). За двете си уволнения от Челси е получил общо 30,5 милиона паунда, Реал Мадрид заплати 17 милиона паунда, а Манчестър Юнайтед още 15 милиона паунда. А по-рано днес се появи информация, че Жозе Моуриньо е уволнен от Тотнъм заради Суперлигата.

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ТЕНИС

Кога и как Григор Димитров спечели 8-цифрена печалба пари в тениса: Периодът, направил го милионер

Първата ракета на България Григор Димитров се радва на отлична форма вече не един и два месеца. Той показва най-добрия...

Реклама
Най-четени новини

виж всички